Rijswijk

Toetslocatie Rijswijk 

Adres

Polakweg 10-11 2288 GG  Rijswijk

Examendagen en openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 16.30 uur.

Diploma ophalen

Bent u geslaagd voor uw examen? En kunt u niet naar de diploma-uitreiking? Dat is de dag dat u uw diploma krijgt. Dan kunt u elke maandag, dinsdag en woensdag tussen 11.00 uur en 16.30 uur uw diploma ophalen.

Gewaarmerkte kopie van diploma ophalen

Hebt u een gewaarmerkte kopie van uw diploma nodig? Dan kunt u die elke maandag, dinsdag en woensdag tussen 11.00 uur en 16.30 uur ophalen. Let op: u moet uw echte diploma meenemen.

Hoe komt u op de examenlocatie met de trein/tram/bus?

Vanaf station Den Haag CS of HS:
Neem tram 17 naar Wateringen. Stap uit bij halte Volmerlaan. Loop in de andere richting van de tram naar het einde van de Volmerlaan. Aan het einde van de Volmerlaan loopt u links de Polakweg op. De examenlocatie is links op de hoek.

Vanaf station Rijswijk:
Ga van het perron naar de 'plaspoelpolder'. Dat is aan de kant van de roltrappen. Loop naar de tram- en bushaltes aan voorkant van het station. Neem tram 17 naar Statenkwartier. Stap uit bij halte Volmerlaan. Loop van de halte links de Volmerlaan in. Aan het einde van de Volmerlaan loopt u links de Polakweg op. De examenlocatie is links op de hoek.

Vanaf station Delft
Neem bus 130 richting Rijswijk, Den Haag. Stap uit bij halte Rijswijk, Polakweg. Na  200 m  lopen ziet u het Bastion Hotel. Tegenover het hotel is de examenlocatie.

Hoe komt u met de auto op de examenlocatie?

Vanuit richting Vlaardingen/Schiedam en richting Amsterdam (A4)
Vanaf de A4 neemt u de afslag Rijswijk/ Den Haag-Zuid. Neem afslag 10 richting Polakweg. Bij het verkeerslicht onderaan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. Na 300 meter is de examenlocatie aan de rechter kant, tegenover het Bastion Hotel.

Vanuit richting Rotterdam (A13)
Vanaf de A13 neemt u de afslag Rijswijk (afslag 7). Dan neemt u op de A4 de afslag Rijswijk/ Den Haag-Zuid. Neem afslag 10 richting Polakweg. Bij het verkeerslicht onderaan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. Na 300 meter is de examenlocatie aan de rechter kant, tegenover het Bastion Hotel.

Vanuit richting Zoetermeer (A12)
Vanaf de A12 neemt u de afslag Plaspoelpolder. Dat is afslag 10. Bij het verkeerslicht onderaan de afslag gaat u rechtdoor de Polakweg op. Na 300 meter is de examenlocatie aan de rechter kant, tegenover het Bastion Hotel.