Informatie
Vanaf 1 november verandert het examenonderdeel Spreekvaardigheid(TGN). Vanaf 1 november doet u het examen niet meer met de telefoon, maar met de computer.Lees meer

U kunt het Praktijkexamen (PE) en het Elektronisch Praktijkexamen (EPE) nog tot en met 31 december 2014 doen.

Wilt u deze examens nog doen? Meld u dan aan vóór 1 november. En betaal de examens vóór 14 november. Dan weet u zeker dat u de examens nog kunt doen.

Wilt u zich aanmelden voor het Praktijkexamen? Dan moet uw portfolio al akkoord zijn. Stuur uw portfolio dus snel op. Dan kan DUO uw portfolio nog bekijken.

Bent u voor 1 januari 2015 niet geslaagd voor het Praktijkexamen (PE) en het Elektronisch Praktijkexamen (EPE)? Dan kunt u die examens niet meer doen. En moet u de 3 nieuwe examens doen om het inburgeringsdiploma te halen. De nieuwe examens zijn Leesvaardigheid, Luistervaardigheid en Schrijfvaardigheid.

Hebt u vragen over naturaliseren? Vraag dit aan de IND. Hebt u voor uw aanvraag bij de IND een advies nodig over uw geleverde inspanningen? Vraag dit advies dan aan bij DUO.

Hebt u vóór 1 januari 2013 uw verblijfsvergunning ontvangen (dagtekening van de beschikking van de IND)? Dan geldt voor u de ‘oude’ wet.

Hebt u op of na 1 januari 2013 uw verblijfsvergunning ontvangen (dagtekening van de beschikking van de IND)? Dan geldt voor u de ‘nieuwe’ wet.

Lees meer
Uitgelicht
Oefenvragen

Moet u examen doen? Dan kunt u het examen oefenen. U krijgt vragen die lijken op de vragen van het examen.

Lees meer
Meest bezocht
U bent op de site voor inburgeraars met een verblijfsvergunning voor 1 januari 2013Ga naar de site voor inburgeraars met een verblijfsvergunning na 1 januari 2013